Activiteit

Yoga, meditatie en filosofie/ bewustzijnsgroei

maandag 2 september 2024 , 19:00 - 21:00 uur
Illustration

Yoga, filosofie en meditatie op maandagavond

Vanaf <span style="text-decoration: underline;">maandag 2 september 2024</span> starten we weer met het beoefenen van Hatha-yoga, meditatie en filosofie/ bewustzijnsontwikkeling.

• Maandag 19.00 - 21.00 uur

Deze lessen omvatten het beoefenen van asana's, meditatie en filosofische besprekingen voor bewustzijnsgroei.
Hierbij beoefenen we het 8-voudige yoga pad van de Indiase geleerde en filosoof Patanjali en andere relevante onderwerpen van bekende leermeesters zoals, Krishnamurti, Sai Baba, Rudolf Steiner en Purucker.

Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • De yama's en niyama's
  • Chakraleer
  • Van dualiteit naar non- dualiteit
  • Van conditionering naar eigenheid
  • Van gehechtheid naar onthechting
  • Van zelfzuchtigheid naar onzelfzuchtigheid

Al deze onderwerpen helpen ons om te worden wie we werkelijk zijn en te leven in vrijheid.

Kosten: 65,00 per maand. Op de 1ste van de maand te voldoen.

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan voor een gratis proefles van 19.00 tot 21.00 uur en ontdek of deze reis iets voor jou is!

Kosten toelichting
65,00 per maand
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Yoga is voor iedereen die aan zichzelf wil werken zowel fysiek als geestelijk en emotioneel. Als we ons leven zo een bekijken zijn we in de loop der jaren onszelf een beetje kwijt geraakt. Het beoefenen van yoga, meditatie en filosofie/ bewustzijnsgroei brengt je weer een beetje meer bij jezelf. Zo kan je weer worden wie je in werkelijkheid bent. Het maakt niet uit of je lenig bent of niet, dat is niet de bedoeling van yoga. Er zijn en ermee bezig zijn is al heel waardevol voor zowel je lichaam als je geest. Yoga zorgt ervoor dat je innerlijk rustiger gaat worden en beter slaapt. Dit heeft allemaal zijn uitwerkingen ook voor je naaste omgeving. Weet je niet of het iets voor je is? kom dan een keer een proeflesje meedoen, zodat je kunt kijken en vooral voelen of het iets voor je is.
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
10
Deel dit: