Activiteit

film bijeenkomst ‘The Wisdom of Trauma’

donderdag 30 juni 2022 , 19:00 - 22:00 uur
Illustration

Op donderdag 30 juni van 19.00 - 22.00 organiseren we een film bijeenkomst. We draaien ‘The Wisdom of Trauma’ van science and nonduality en Dr Gabor Maté. Deze film gaat over trauma, maar benaderd vanuit de heelheid die we allemaal hebben. We zijn allemaal mens en hebben allemaal te dealen met alle facetten van menszijn, inclusief het dealen met pijn, verdriet, verlies, en lijden. Niet de traumatische gebeurtenissen zijn het trauma, maar dat wat er in ons gebeurd na aanleiding van deze gebeurtenissen. Durven we te kijken naar wat er in ons gebeurd? 

Deze prachtige film leert een andere manier van kijken naar mensen en hun problemen; mensen met psychische problemen, daklozen, gevangenen, komen allemaal in beeld, en krijgen een waardevolle plek in deze film. Een film over hoop en heling.  

Kijk hier de trailer https://www.youtube.com/watch?v=70HNmSsJvVU&t=1s 

Wij zijn Jolanda en Rianne van Denkpunt, we werken als bewustzijnscoaches en ervaringsdeskundigen, we werken vanuit de 3 principes en de trauma verwerkingsmethode Interactieve Zelfresonantie. Op onze site kun je hier meer over lezen.   

Je kunt je aanmelden via onze website www.denkpunt.nl 

Ben jij erbij?! 

Meld je aan

Locatie
Tuinkamp 2, 3829GL, Hooglanderveen
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
€15


Maximum aantal deelnemers: 16

Meld je aan
Deel dit: